Sesiapa yang teringin mengikuti training ESQ 165 lebih lanjut dari saya. Training ini boleh diikuti oleh kelas Profesional, dewasa, mahasiswa, remaja dan juga kanak2..

SHAHRIEN SHAHAR
014-7194165
(PUBLIC PROGRAM EXECUTIVE)

ESQ LEADERSHIP CENTER SDN BHD,
ACT CONSULTING & EDUCATION SDN BHD
E-602, EAST WING BLOCK, METROPOLITAN SQ,
NO. 2, JALAN PJU 8/1, DAMANSARA PERDANA,
47820 PETALING JAYA, SELANGOR DARUL EHSAN
03 - 77251651 / 03 - 77281650
Saya juga seorang Perawat Rawatan Islam Benteng mukmin Sg.Buloh & Jurubekam Profesional
014-2399365 / 014-7194165

Wednesday, June 10, 2015

Sekadar nak Berkongsi cerita...

Assalamualaikum.. 

Kita biasanya bila Musim Puasa dan Raya selain servis Taqwa dan Iman, kita TAK akan Lupa juga servis kenderaan untuk melancarkan perjalanan kita untuk balik kampung..satu servis je yang kebiasaannya ramai orang Lupa atau tidak tahu iaitu servis tubuh Badan atau servis kesihatan.Tahukah Anda jika anda servis kesihatan ia akan memudahkan anda utk servis apa sahaja yg anda inginkan seperti servis kenderaan dan servis Iman. Bayangkn anda ada masalah Gastrik dan Migrain Serta darah tinggi,pasti sebahagian dari anda x mampu nak meneruskan puasa seharian Kerana terpaksa makan ubat tahan sakit.kepada pakcik makcik juga yg selalu Susah ke terawih Akibat masalah lutut atau gaut Serta sakit sendi tulang.ia juga menyekat Ibadah kita di bulan Ramadhan.. Juga kepada muda remaja yg sering demam,Sakit sakit,lemah badan juga kekadang membuat kita lemah berpuasa.soalan saya.. anda nak x Allah permudahkan Ibadah puasa anda? 

Jawapannya da kita tahu,iaitu Rawatan Cara Rasulullah S.A.W yg Teragung iaitu BEKAM.. Byk Hadis Hadis sahih tentang manfaatnya Bekam. Lagi Cantik jika anda sendiri yg rujuk kitab Hadis sebab ia dpt meyakinkan anda.

ramai yg Takut buat bekam sebab seram Dgn cara rawatanya.tetapi bg yg hampir 3000 org yg Pernah buat rawatan bekam Dgn saya semuanya menyesal kenapa x buat bekam dari dulu lagi.x sakit pun...

Tawaran Saya Pada anda untuk Rawatan Bekam Sunnah ini adalah 5 rawatan dalam satu harga iaitu. rawatan Bekam Luncur + rawatan Bekam Angin + rawatan Bekam Darah + bacaan Ruqyah untuk ( mengusir Sihir dalam Badan ) + bacaan Ayat Syifa Dgn hargA Rm5 sahaja untuk satu cup / 1 point Bekam. untuk Anda yang membuat 13 cup keatas .saya akan menghadiahkan sebotol Air Syifa yg bermanfaat utk menyembuh pelbagai Penyakit, boleh digunakan sebagai semburan pemagaran Rumah/ Premis, dijadikan air selusuh, air penerang hati Serta air pemusnah Sihir, InsyaAllah.

jika anda Ingin membuat Rawatan Di rumah juga boleh tetapi harga lain.
untuk rawatan Di Bulan Puasa juga boleh, Bermula dari pagi hingga jam 6 ptg.untuk tahun ni saya hanya menerima 300 org SahAja untuk membuat Bekam,ini Kerana saya Ingin mempertingkat kualiti Ibadah ramadhan saya.

Jurubekam Wanita juga disediakan

Sebarang temujanji anda boleh hubungi saya Raja Along 0142399365 atau Isteri saya Zarina 0192797165

Selain kami buat Rawatan Bekam kami juga Merawat Penyakit Resdung Dan Gangguan Sihir, membuang saka,santau dan sebagainya termasuk Amalan Benteng Diri, bagus dibuat amalan bulan Puasa ini.

Salam Ramadhan Dari Saya Raja Along
0142399365
Klinik M165 sg Buloh
Lot 3549 batu 20 kg merbau indah 47000 sg buloh selangor.
( 50 meter sebelum Petronas penjara sg buloh dari arah kepong )
Persatuan Rawatan Islam Bathamim 114 Malaysia

No comments: